Myntapesto

14.04.2012 kl. 10:46
_myntapesto Myntapeston är god med en bit bröd och passar bra på tapasbordet. Det här receptet räcker till ett större gäng om man äter den som tilltugg.


En kruka mynta
50 gram pinjefrön
1 dl olivolja
100 gram parmesanost 2 vitlöksklyftor





























  1. Lägg myntablad i en skål, pressa i vitlöken, släng i pinjefröna, häll i olivoljan.
  2. Mixa till en röra, riv osten fint och vänd i den.
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Hittade er blogg igår. Måste berömma er! Den är jättefin! Underbara bilder och mat som verkar supergod.
Emilia17.04.12 kl. 10:36
Jätteroligt att höra - stort tack!
29.04.12 19:03
kan vi använda den?
Lissu04.05.12 kl. 18:55
tavla


Spontana smaker får du ta del av lättlagade (oftast) recept och inspirerande matstyling. Magnus kockar och skriver recept, Karin dukar upp och fotograferar.

pres

magnus.wigulfATgmail.com / karinATkarinlindroos.com


På vår tidigare matblogg Mat.blogg.hbl.fi hittar du ett digert receptarkiv.


VÅRA BÖCKER


Loppisfynd – Idéer & inspiration
(2010)  á 19,50 euro

Loppisfynd är en bok om skattjakter och loppisfynd, ett helt avsnitt är ägnat åt köket. Löytyy myös suomeksi: Kirppislöytöjä – Ideoita & inspiraatiota. Läs mera om boken och hur du beställer på loppisfynd.fi. Styling, foto & text: Karin Lindroos / Formgivning: Magnus Lindström.


Det stora suget – Kaffekalas, festivalmat & hemmafest (2009) á 18,50

Enkla rätter för alla tillfällen. Information om hur du beställer hittar du här. Recept & formgivning: Magnus Lindström / Styling & foto: Karin Lindroos.

Senaste kommentarer

23.01, 17:13Ny matblogg till hösten av Ketutar
04.06, 20:04Matig sallad med bönor & tonfisk av www.kardemums.blogspot.com
23.05, 12:27Picknickmacka av tina